www.tvhouten.nl 
ik van de zijkant

Even kennismaken

Wie ben ik
In het dagelijks leven ben ik iemand die graag bezig is aan iets of iets leert. Graag over iets filosofeert of in een goed gesprek met anderen iets deelt. Maar ik zoek ook altijd ruimte voor humor en ontspanning.

In werksituaties probeer ik zaken zoveel mogelijk te vergemakkelijken, kijken of iets sneller en (meestal: dus) efficienter kan. Ik leg mensen graag iets uit en vind het leuk om te instrueren, doceren of presenteren. Grootste uitdaging is altijd mensen zo snel mogelijk leveren wat ze willen hebben.

Denker, oplosser, zoeker en regelaar op het praktisch, organisatorisch en administratief terrein. En alhoewel ik goed lang alleen kan werken, vind ik samenwerken toch leuker, met name als je elkaar op kan duwen op een stimulerende manier.

In mijn vrije tijd neem ik graag de tijd om iets te leren, zoals websites maken in html en css. Mijn andere belangstellingen zijn taal, in de ruimste zin van het woord, moderne fysica, hedendaagse geschiedenis, politiek en ethiek en moraliteit
En natuurlijk ben ik geintresseerd in alles wat met Leiden te maken heeft. Dat alles opgevuld met lezen, films kijken, hardlopen en nog wat andere interesses.

Voor wie belangstelling heeft hier een toelichting op een aantal hobby's